4.4.12

Uniek kind ontdekt!

Van onze verslaggeefster.


In Zuid-Sudan is gisteren een uniek kind ontdekt. Vooralsnog is niet duidelijk, of het hier gaat om een jongen of een meisje. Uniek aan het kind is ook, dat het vel direct over het skelet van het kind is gespannen. Van enig vetweefsel is geen sprake. Hierdoor is het skelet ook zonder röntgenapparaat zeer goed zichtbaar. Het kind ligt onbeweeglijk in foetushouding en laat vliegen op de ogen en neusgaten toe. Het enige geluid, dat het kind voortbrengt is zo nu en dan een zacht gekreun. Het kind schijnt, volgens de verhalen, niet te eten en te drinken.
        Eerder kwam ons ter oren, dat voor het kind 20 miljoen dollar was geboden, maar of de koop ook werkelijk is gesloten is niet duidelijk. Geruchten gaan, dat de koper heeft gekozen voor een unieke, antieke Chinese vaas, omdat het kind wel uniek, maar niet antiek zou zijn.


        Ook gaan geruchten, dat een andere betrokken partij, geïnteresseerd in de sponsoring van het kind, dit niet zal doen, omdat zij niet meer zeker is van haar reguliere inkomsten, dit in verband met onderhandelingen in Nederland over het korten op ontwikkelingssamenwerking.

No comments:

Post a Comment